период од-до
  -  
МакедонијаЕкономијаЕврорамаСветХроникаМетрополаКултураСпортОмнибусАктуелноОтворенаСценаВо фокусот
МАРКЕТИНГ

- Ценовник за рекламен и огласен простор во печатеното издание на „Дневник“:

- Ценовник за платено политичко претставување за предвремени избори за пратеници 2016 година во печатеното издание на „Дневник“:

- Ценовник за платено политичко претставување за предвремени избори за пратеници 2016 година во онлајн изданието на „Дневник“:- Ценовник за онлајн рекламирање на dnevnik.com.mk:

Маркетинг-служба:

МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА Скопје, ул „Васил Ѓоргов“ 16, 1000 Скопје

Реклами

тел: 02 3089-241, 02 3089-242, 02 3089-259,

02 3089-265, 02 3089-250

факс: 02 3089 251

e-mail: reklami@mpm.com.mk

Службени огласи

тел: 02 3089-255, 02 3089-256

факс: 02 3089-254

e-mail: sloglasi@mpm.com.mk

Мали огласи и тажни помени

тел: 02 3236-830, 02 3236-730

e-mail: malioglasi@mpm.com.mk

e-mail: nekrolozi@mpm.com.mk

Најнови вести